Trouwreportages

Mijn ervaring zorgt ervoor dat jullie verzekerd zullen zijn van een Trouwvideo die het verhaal verteld van jullie mooiste dag. Mijn passie is om dit verhaal “met een lach en een traan” te mogen maken en dit weer te geven in een Trouwvideo, zoals ik het zelf zou willen ontvangen. Spontane en natuurlijke opnamen zijn daarin een must, iets in scene zetten is niet mijn ding. Enkele recensies, zoals hieronder, verwoorden op een mooie manier mijn werkwijze:

Paul heeft op fantastisch mooie wijze onze bruiloft in beeld gebracht! Niet alleen met Drone beelden, maar ook directe videobeelden.
Behalve dat we een enorm mooie film hebben die onze dag zo mooi en realistisch in beeld heeft gebracht is het ook enorm leuk om Paul de gehele dag mee te hebben. Fijn mens met humor die terwijl hij op de achtergrond is als videograaf toch alle belangrijke momenten “ first row” filmt!
Gewoon een enorme aanrader en niet verder kijken, gewoon direct boeken!!


Wij hadden een hele fijne samenwerking met Paul. Hij denkt echt tot in de puntjes over alle details na en had zelfs routes en plekken uitgezocht waar hij wilde filmen, ook al was de omgeving voor hem onbekend. Hij wilde van tevoren weten op welke mensen en details wij de nadruk wilden, waardoor de film erg persoonlijk en mooi is geworden. Op de dag zelf viel hij helemaal niet op, maar heeft hij toch alles gezien en op beeld gezet. Wij konden echt de dag opnieuw beleven dankzij zijn mooie visuele samenvatting

Op facebook: “Paul heeft onze bruiloft prachtig vastgelegd, we zijn ontzettend blij met deze beelden! Paul was tijdens de bruiloft onzichtbaar, maar heeft alles in beeld gebracht”

Voor meer recensies ga naar recensies lezen

Het is jullie dag en het is aan mij om deze op beeld vast te leggen in al haar schoonheid.

Alles wordt door mij in 4K gefilmd met Drone (weerafhankelijk) en 2 x 4K handheld camera (op gimbal, zodat mooie beelden gegarandeerd zijn). Afhankelijk van de afspeelkwaliteit van uw TV wordt aansluitend in 4K dan wel HD gemonteerd. De Trouwfilm (30 minuten), Social media trailer (7 minuten) en alle ruwe beelden die gemaakt zijn, worden afgeleverd op USB stick in luxe doosje met daarop jullie namen en datum van jullie Huwelijksdag in goud

Omdat ik nooit andere opdrachten aanneem binnen een maand na de Huwelijksdag waarop ik moet filmen, omdat ik ruim de tijd neem om een zo mooi mogelijk product te monteren, zijn jullie altijd verzekerd van een hoge kwaliteit van jullie Trouwvideo. Hierna is er voor jullie ook nog de mogelijkheid om eenmalig inspraak te hebben in het voorlopige eindproduct, waarna hij nog aangepast kan worden naar jullie wensen.

 Voor een indicatie van de prijs ga naar tarieven

Voorbeelden van reportages die wij ook kunnen maken met drones zie dronebeelden. Deze reportages geven u een indruk van de kwaliteit die wij met onze drones afleveren.

Hieronder voorbeelden van reeds gerealiseerde trouwreportages. Deze video’s zijn social media versies van ongeveer 7 tot 9 minuten. In overleg met het bruidspaar eventueel ontdaan van privé gevoelige informatie. De privé-video’s duren ongeveer 30 minuten en zijn voorzien van muziek, uitgekozen door de bruidsparen zelf.

Samenwerking op het gebied van huwelijksfoto-en videografie is er met Fotograaf Jacq de Beijer. Gespecialiseerd in Huwelijks- en Personenfotografie.

Jacq de Beijer (Partner AEOLUS Drone Operaties)
(Huwelijks- en Personen fotografie)

De bruiloft. De mooiste dag van jullie leven maak ik tot mooie blijvende herinneringen. Echte emoties en spontane momenten worden foto’s die zoveel zeggen als duizend woorden. Graag adviseer ik hoe deze bijzondere dag tot een succes te maken. (Jacq de Beijer) www.fotograafjb.nl