Trouwreportages

Veel mensen kiezen ervoor om hun bruiloften met drones te filmen om perfecte opnamen te maken. Deze beelden vormen een kleurrijke aanvulling op video opnames gemaakt vanaf de grond, zodat de uiteindelijke film van mooiere kwaliteit is.

Voor een indicatie van de prijs ga naar tarieven

Voorbeelden van reportages die wij kunnen maken met drones zie dronebeelden. Dit zijn geen bruiloft rapportages, wij hopen dat u wel een indruk krijgt van onze professionaliteit.

Hieronder een reeds gerealiseerde trouwreportage. Deze video is een beknopte en in overleg met het bruidspaar, van privegevoelige informatie ontdane versie van ongeveer 7 minuten. Het origineel duurt ongeveer 30 minuten en is voorzien van muziek, uitgekozen door het bruidspaar zelf.

voor de recensie geschreven door het bruidspaar zie recensies

Samenwerking op het gebied van huwelijksfoto-en videografie is er met Fotograaf Jacq de Beijer. Gespecialiseerd in Huwelijks- en Personenfotografie.

Jacq de Beijer (Partner AEOLUS Drone Operaties)
(Huwelijks- en Personen fotografie)

De bruiloft. De mooiste dag van jullie leven maak ik tot mooie blijvende herinneringen. Echte emoties en spontane momenten worden foto’s die zoveel zeggen als duizend woorden. Graag adviseer ik hoe deze bijzondere dag tot een succes te maken. (Jacq de Beijer)