Trouwreportages

Mijn ervaring zorgt ervoor dat jullie verzekerd zullen zijn van een Trouwvideo die het verhaal verteld van jullie mooiste dag. Mijn passie is om dit verhaal “met een lach en een traan” te mogen maken en dit weer te geven in een Trouwvideo, zoals ik het zelf zou willen ontvangen. Spontane en natuurlijke opnamen zijn daarin een must, iets in scene zetten is niet mijn ding. Enkele recensies, zoals hieronder, verwoorden op een mooie manier mijn werkwijze:

Hieronder reeds gerealiseerde trouwreportages. Deze video’s zijn social media versies van ongeveer 7 tot 9 minuten. In overleg met het bruidspaar eventueel ontdaan van privé gevoelige informatie. De privé-video’s duren ongeveer 35 minuten en zijn voorzien van muziek, uitgekozen door de bruidsparen zelf. Enkelen zijn alleen screenshots omdat het echtpaar er voor gekozen heeft meer privé te blijven.

Samenwerking op het gebied van huwelijksfoto-en videografie is er onder andere met Fotograaf Jacq de Beijer. Gespecialiseerd in Huwelijks- en Personenfotografie.

Jacq de Beijer (Partner AEOLUS Drone Operaties)
(Huwelijks- en Personen fotografie)

De bruiloft. De mooiste dag van jullie leven maak ik tot mooie blijvende herinneringen. Echte emoties en spontane momenten worden foto’s die zoveel zeggen als duizend woorden. Graag adviseer ik hoe deze bijzondere dag tot een succes te maken. (Jacq de Beijer) www.fotograafjb.nl