Over AEOLUS Drone Operaties

AEOLUS Drone Operaties is een professioneel bedrijf met contacten die elkaar aanvullen op het gebied van Drone gerelateerde diensten. Deze diensten kunnen worden ingezet voor de publieke, private en agrarische sector.

De kracht van AEOLUS Drone Operaties is dat er altijd enthousiast en met volle overtuiging gewerkt zal worden aan uw product, zodat u datgene krijgt wat u voor ogen heeft. Het motto is dan ook, behandel anderen zoals u behandeld wilt worden.

In onderling overleg kan uw behoefte in kaart gebracht worden en is het zelfs mogelijk om een proefsessie uit te voeren, waarna aansluitend de exacte behoefte bepaald kan worden. Uiteindelijk komen we dan gezamenlijk tot een oplossing, zowel in de voorbereiding, uitvoering als in de afronding.

Ten aanzien van de financiële afronding zal er voor u zorgvuldig een offerte opgemaakt worden op basis van uurtarief of een van tevoren overeengekomen financiële afspraak (wat u het prettigste vindt), zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Drone certificeringen van AEOLUS Drone Operaties:

  • RPA-L ( Deze opleiding is gericht op particulieren en commerciële Drone gebruikers die vluchten moeten uitvoeren die vallen in de hogere risicoklassen. Door het volgen van de Drone Pilot Advanced opleiding behaalt u de RPA-L en is het mogelijk om onder een ROC vluchten te mogen uitvoeren. De opleiding is verplicht voor het gebruik van Drones boven de 4 kg. )
  • UTC inspectie ( Deze opleiding is gefocust op de toepassing van Drones voor veiligheid en inspectie met Drones t/m 25 kg. Door het volgen van deze training behaalt u het DJI UTC Inspection certificaat en leert u tot in detail hoe u de Drone kunt inzetten tijdens inspecties van bouw, infrastructuur en agrarische toepassingen. Daarnaast bent u na het volgen van de opleiding in staat om als piloot de veiligheidsdoelstellingen te realiseren van gemeentes en veiligheidsdiensten zoals brandweer en reddingsmaatschappijen.)
  • RT luchtvaart ( Met deze bevoegdheid kunt u gebruik maken van de radiotelefoon om zodoende in gebieden of door omstandigheden te vliegen waarvoor de radiotelefoon vereist is (gecontroleerd gebied en/of zicht beperkende omstandigheden)